Servaas Van Mullem

Servaas volgde de opleiding van Banketbakker in Ter Groene Poorte en liep later stage bij verschillende grootmeesters in binnen en buitenland voor de vervolmaking van het ‘Metier‘.

Van 2004 tot 2015 was Servaas de zaakvoerder van Patisserie Salon Servaas Van Mullem in de Brugse binnenstad. Met de zaak was Servaas ook 5 jaar een vaste waarde op het culinair evenement Kookeet.

Nu gebruikt Servaas zijn kennis om collega’s een duwtje in de rug te geven bij een opstart of herbronning van hun zaak als consulent. Momenteel is hij ook docent bij Syntra West Brugge.

Jo Nelissen

Ik sta voor creatieve hedendaagse keuken waarbij de beleving en het gevoel heel belangrijk is. De 5 zintuigen worden gebruikt bij het koken en als gevoelsmens maakt me dat gelukkig. Heb 25 jaar ervaring in de gastronomische keuken, lange tijd les gegeven in hotelschool Spermalie. Werk nu de coach van het nationaal culinair team Bocuse D’or, young chef team, San pelligreno team, Global chef team.

Tim Cornille

Een Brugse chef die reeds op 20 jaar ervaring in de keuken kan terugvallen. Ervaring verzamelde hij in verschillende zaken te Brugge: de Snippe* , gastronomisch visrestaurant de Lotteburg en bierrestaurant Den Dyver -waar hij 7 jaar chef is geweest. Tim geeft ondertussen reeds 7 jaar les in hotelschool Spermalie in zowel dagschool als volwassenonderwijs. Hij is ook kok aan huis en verzorgt graag uw feest. Tim kookt licht en modern, met seizoensproducten die niet altijd duur hoeven te zijn.

Peggy Baert

Ik ben zaakvoerster bij Profilec en koken is een beetje een uit de hand gelopen hobby.

Ik ben dit jaar mijn tiende jaar Spermalie gestart en ik volg kooklessen over het ganse land. Ik kook heel graag voor vrienden en geniet van samenzijn, een lekkere maaltijd en een goed glas wijn.

Uit mijn culinaire interesse is 2 jaar geleden onze kookwinkel geboren, een nieuw segment in de winkel waar ik heel trots op ben.

Nu starten we met de workshops en wil ik heel graag met jullie delen wat ik als hobbykok in de loop der jaren geleerd heb.