“Koken met alles uit de Noordzee” met Tim Cornille

Datum: 06/04/2019
Tijdstip: 10:30 - 14:00
Beschikbare plaatsen: 0

Locatie: Profilec Electro, Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge


We kennen allemaal een goeie tong of een lekker stukje kabeljauw. Maar onze zeeën hebben zo veel meer te bieden dan enkel deze topvissen! Tim Cornille werkt met de ‘bijvangst’ vis. Vis die terug overboord wordt gegooid omdat ze niet aantrekkelijk genoeg is voor de verkoop. Een lekker stukje steenbolk, een horsmakreel en wat dacht u van een pieterman? Stuk voor stuk voortreffelijke vissen waar je zo veel mee kan doen.Maar als we over de zee spreken mogen we de schaal- en schelpdieren natuurlijk niet vergeten. Onze nationale trots, de grijze garnaal, of een lekkere langoustine, de kokkeltjes of een mooie coquille,… En dan spreek ik nog niet van het zeewier, het is te veel om op te noemen!

Kortom, een avond waar we samen enkele zilte gerechtjes klaarmaken en degusteren.


Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.